www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 29
‘Ik heb wat op te biechten. Dat moet dan maar nu. Want het is de laatste keer dat ik in het scheepsjournaal mag kladderen. Volgende week hebben we geen tijd meer zegt Silvester. Volgende week in Hoofddorp dan maken we het technisch af zegt Silvester. Maar nu moet ik even wat zeggen, want ik heb wat op te biechten. Ik heb namelijk mijn scheepsjournaal steeds een paar dagen van te voren geschreven. Ik heb jullie dus besodemieterd.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.