www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 31
“Wat wij maken wordt groot! Het schip wordt spektakel. Het wordt lachen en het wordt mooi. Maar hoe verkoop je dat? Hoe breng je dat aan de man? Hoe zorg je er voor dat mensen kaartjes gaan kopen? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Ik heb mijn uiterste best gedaan op een leuke poster, een leuke flyer en een goed stukje, te vinden onder de kop ‘voorstelling’ van deze site. Maar dan? Gelukkig heb je dan interviewers die vragen stellen, bijvoorbeeld in de flair: 1. Arie heeft geen rol in ‘Het Schip’. Mis je hem?”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.