www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 32
“Afgelopen week was onze laatste week in de stoffige loods. Met pijn in ons hart namen we afscheid: “Vaarwel lieve loods! Rijden! Gas!! WEG HIER!!!” We reden allen een lang weekend tegemoet (drie dagen i.p.v. twee), waarna we met Het Schip voor een laatste week zouden gaan aanmeren in theater De Meerse in Hoofddorp. Drie dagen vrij vraagt om problemen dacht ik, iedereen gaat zich liters Cuvée de Moed indrinken voor de laatste repetitieweek. Maar onze Alcoholicus Not Anonymous Onno Innemee stond cold-turkeyend te vertellen dat hij dit weekend aan de Spa rood is gegaan … en geloof me, sober is Onno tien keer minder grappig.”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.