www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 33
‘Wat ben ik toe aan het theater. Ik heb nog nooit zoveel stof gehapt als in de loods in Weesp. Wanneer ik hoeste was het net of iemand de stofzuiger in de blaasstand had gezet. Vorige week toevallig het atelier van Schudden nog schoongemaakt waar al een paar maanden niemand meer was geweest, maar dat was echt brandschoon in vergelijking met Weesp. Ik bedoel ook: wat heb ik een zin in het theater en vooral wat heb ik zin in publiek.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.