nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 34
‘Dus ik schrijf in journaal 29 dat het de laatste week was dat we zouden schrijven. Maar dat werd gelezen door Emiel die blij smste naar Noel, die laat het zien aan de moeder van zijn kinderen die op haar beurt Silvester belt om te zeggen dat het zonde is om te stoppen met schrijven omdat het zo leuk is om te lezen. Ja voor haar omdat Emiel in zijn stukjes zijn gevoelens toont en dat doet hij thuis niet. Maar Silvester luistert naar vrouwen dus schrijven wij weer braaf elke dag na de repetitie in Schouwburg de Meerse een verslag van die dag.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.