www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 35
‘Deze week moet alles perfect. Alles erop en eraan. De quotes van deze week zijn: ‘oh, we moeten dit nog hebben’, ‘hier mist nog dat’ en ‘dit moet anders en daar hebben we dat voor nodig’. En wie mag dat allemaal gaan halen? Juist! Ik wil niet te veel verklappen over de voorstelling, maar als u grijze long-sleeves ziet, denkt u dan nog eens aan mij en mijn wereldreis langs de filialen van de H&M in Amsterdam, Den Haag en Trutschurkerdeel om ze allemaal in de juiste maten bij elkaar te krijgen. Ik heb het zwaar! Zo zwaar!!!’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.