www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 36
“De repetitie periode is klaar. Eindelijk. We gaan try-outen en daar zijn we erg aan toe. Hoewel ik erbij moet zeggen dat je altijd kunt blijven werken en de try-out periode altijd te snel komt. Hoe veel tijd je ook inplant, een voorstelling is nooit klaar. Toch ben ik toe aan aan vaste afspraken, aan publiek, aan applaus. Oh mijn god applaus! Dat is de meest verslavende drug op aarde. Als de Jellinek zou weten hoe verslavend applaus is, zouden ze een aparte ruimte vrijmaken voor verstokte artiesten. Ja hoor ik je al denken, ‘Het levert geen gevaar voor de gezondheid.’ Nou mijn gezondheid is echt tanende, ik eet slecht, ik slaap niet meer, ik pijnig mijn hersens op weer een scène die beter moet. Mijn lichaam zit vol met schrammen, butsen, opengehaalde benen en armen. En dat allemaal omdat ik graag een groepje mensen wil horen die hun handen ritmisch tegen elkaar aan slaan.”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.