www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Olie wint Knock Out Comedy

Donald Olie heeft afgelopen vrijdag de finale van ‘Knock Out Comedy 2005’ gewonnen, een jaarlijks ‘Open Stand-up Kampioenschap georganiseerd door de mensen van De Gulle Lach. Olie liet daarmee Jurg van Ginkel (tweede) en Jacob Spoelstra (derde) achter zich.

De organisatie noemde het niveau van de comedians is dit jaar ‘beslist goed’. Stand-uppers die tijdens de voorrondes de sterren van de hemel speelden leken op de finale avond toch net te zenuwachtig. Olie was niet direct genomineerd voor de finale, maar kwam binnen met een wildcard, die door de jury na afloop van de voorrondes wordt uitgedeeld aan veelbelovende comedians die eerder niet werden genomineerd. Met zijn winst ontving hij 1250 euro en een troffee.

Meer informatie, binnenkort ook foto’s en filmpjes wordt beloofd, op:
www.knockoutcomedy.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.