www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ontruimen met Niet Schieten

Spanningsbogen zijn voor mietjes. Op 21 september speelt Niet Schieten in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp een ontruimingsvoorstelling. Terwijl de heren hun reguliere programma Zieke Geesten brengen, zal op enig moment tijdens de voorstelling een ontruimingsoefening plaatsvinden. Spelers en publiek dienen dan per onmiddellijk de zaal de verlaten vanwege een bepaalde calamiteit. Daarna zal Niet Schieten de voorstelling verder uitspelen.
Kaartjes voor deze bijzondere voorstelling van Zieke Geesten zijn goedkoper dan gewoonlijk, namelijk 12,50 euro, vanwege het ongemak.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.