nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

Deadline interviewde Richard Groenendijk over zijn nieuwe programma waarin hij meer zijn zwarte kant (het scheelt maar 1 letter) laat zien.
‘Mijn vorige programma’s waren heel erg gestyled en overbelicht, terwijl het nu erg rauw is. Je ziet mij op de poster met wallen, een baard en geroosterde eenden achter me. Ook inhoudelijk is er iets veranderd. Het showelement is een beetje weg.’
Interview met Richard Groenendijk

Impresariaat Harry Kies Theaterprodukties heeft de site vernieuwd. Het zit er leuk uit, maar -nerd talk- de redactie heeft zelden de CPU-meter zo hard zien uitslaan als bij de aanslag die de flashmeuk op ons systeem pleegt.
www.harrykies.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.