www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Stand up voor MS

Op 6 oktober 2005 vindt in Zaal P60, podium voor pop, cultuur en media te Amstelveen, een benefiet comedyfestival plaats. Arie Koomen, Horace Cohen, Kristel Zweers, Bob McLaren, Ruben van der Meer, Martijn Oosterhuis en Harry Glotzbach treedt deze speciale avond geheel belangeloos op, om steun te betuigen aan de Stichting MS Research uit Voorschoten. Ze stellen een geheel eigenzinnig, interactief programma op. Bezoekers staan dus niet passief te kijken, maar zijn een integraal deel van de show! Het thema van de avond is dan ook ‘Standing Up for MS’.

Live muziek wordt verzorgd door de Amsterdamse formatie Hurricane Joy, en aansluitend kan er gedanst worden op de funky jaren ‘70 geluiden van DJ Cosy. De Stichting MS Research uit Voorschoten financiert en stimuleert onderzoek naar de ziekte multiple sclerose.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.