www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip gedupeerd door roof

Zoetwaterpiraten hebben gisteren in Almelo Het Schip beroofd. Een half uur voor aanvang van de voorstelling met Silvester Zwaneveld, Onno Innemee en de heren van Schudden bleek de laptop, noodzakelijk voor de techniek van de voorstelling, te zijn ontvreemd. Hierdoor kon de voorstelling geen doorgang vinden.

Gedupeerde bezoekers kregen na een half uur stand-up nog uitgebreid het ingenieuze decor te zien waarna men hun geld terugkreeg. Voor de overige voorstellingen van Het Schip (alleen deze maand nog) is voor een vervangende laptop gezorgd.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.