nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Tineke Schouten – Tineke 25 jaar

Dubbel-DVD ter gelegenheid van het jubileum van Schouten. Op DVD1 het beste van 25 jaar theater en op DVD2 hoogtepunten uit 25 jaar televisie.

Godfried Bomans (DVD-box)

De box bestaat uit vier, ook losverkrijgbare DVD’s. In ‘De Veelzijdige Bomans’ vertelt hij over zijn jeugd en leven in Haarlem, leest hij sprookjes voor, zijn er beelden uit ‘Kopstukken’ te zien, interviewt Mies Bouwman Bomans tweemaal en zien we hem als Sint Nicolaas en presentator in de weer met Marlene Dietrich. De DVD ‘Met Bomans De Wereld Rond’ bestaat voor een deel uit de programma’s die hij maakte voor de NCRV en waarin hij o.a. Mexico, Australië, Israël, Hong Kong en Bangkok bezoekt en op de maiden flight van de KLM naar Tokyo meevliegt. ‘Bomans en Religie’ gaat geheel over zijn zoektocht naar het geloof. ‘Bomans In Gesprek’ gaat over zijn laatste levensjaren en bevat nooit eerder vertoonde amateur-opnames van Godfried Bomans op Rottumerplaat.
tip: o.a. Danny

Categorie: DVD | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.