nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van ‘De Verenigde Staten van Amerika en Canada’.
Met verder de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretiere zelf.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Wil van der Meer, die de rol van Jan speelt in de musical Jan Jans en de kinderen.
– Remko Vrijdag en Diederik Ebbinge van De Vliegende Panters over hun nieuwe televisieserie.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een optreden van Mylou Frencken. Frencken, winnares van de Persoonlijkheidsprijs van het Camerettenfestival 1991, zingt liedjes van haar onlangs verschenen debuut-cd ‘Alles is nog prachtig’, waarop zij zingt over mannen, nog meer over vrouwen en over het verval dat inzet als je ouder wordt.
Radio 2, 0.00-01.00 uur.

Eric van Sauers is op dinsdag 8 november te gast bij het radioprogramma Kunststof. Beïnvloed door de stand-up comedy ontwikkelden zijn soloprogramma’s zich van persoonlijke verhalen naar zijn laatste, meer maatschappelijk geëngageerde show ‘Eric van Sauers Liegt’. Radio 2, 19.00-20.00 uur.
De uitzending is nadien te beluisteren via internet.
beluister de uitzending
www.nps.nl/kunststof

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.