nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Culture Comedy Award nadert finale

Op 12 november 2005 wordt de derde Culture Comedy Award uitgereikt aan ‘het grootste stand-up talent van Nederland en België.’ Vanavond is de tweede halve finale en dan wordt bekend wie er doorgaan naar de finale.
De deelnemers zijn: Tim foncke (Aalst, België), Rory de Groot (Rotterdam), Philip Walkate (Amsterdam), Jurg van Ginkel (Utrecht), Frits de Roo (Ilpendam), Ramon Fielmich (Amsterdam), Patrick Meijer (Utrecht), Victor Mastboom (Amsterdam), David Galle (Brugge, België) en Soundos (Amsterdam).

Het doel van de Culture Comedy Award is nieuwe talenten de kans te geven zich te presenteren. Naast belangrijke waarden als ‘opleiding en begeleiding’ van de comedy-talenten blijkt er bij theaters, media en in de stand-up wereld een sterke behoefte te zijn aan een ‘kwaliteitskeurmerk’.

De afgelopen maanden vonden er voorronden plaats in o.a. Amsterdam & Arnhem. Een selectiecommissie selecteerde 10 talenten die een workshopweekend, vol met diverse lessen in stand-up, en een try-out tournee aangeboden kregen. En na de finales gaan 5 finalisten op tournee, langs diverse theaters, tijdens de Culture Comedy Award – finalistentour.

Zwartekat.nl heeft voor de finale een verslaggever ter plaatse. Voor twee verslagen van try-outs in het diepe zuiden kanmen terecht bij onze onze benedenbuur Wittenond.be.
try-out 25 oktober 2005
try-out 9 november 2005
www.culturecomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.