nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Verslag Culture Comedy Award


Gisteravond was het eindelijk zover. In het Posttheater in Arnhem werd voor de derde keer de finale gehouden van ‘de stand-up comedyprijs van Nederland en België’: de Culture Comedy Award. Patrick Meijer (foto) wint de juryprijs het publiek koos Philip Walkate. Beide winnaars krijgen een reis aangeboden naar het Funny Festival in Londen en een bezoek aan de The Comedy Store. Alle finalisten zijn de komende maanden nog te zien in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Enschede en Drachten.

Tom.B. deed voor Zwartekat.nl verslag.
Verslag Culture Comedy Award 2005
www.culturecomedy.nl
foto: Claudia Meijer

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.