nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

‘Volgspot verdwijnt’

NCRV-radioprogramma’s ‘Volgspot’ en ‘Plein Publiek’ worden gestopt wanneer bij de Publieke Omroep de voorgenomen bezuiniging van 13 miljoen euro op de radio doorgaat. Dit is donderdag intern gemeld bij de NRCV.
Donderdagavond vonden er allerlei acties plaats op Nederland 3 waarmee veel omroepmedewerkers hun zorg uitsprakenover de plannen, maar daarbij lag met name de nadruk op de plannen voor televisie en blijven de gevolgen voor de radio onderbelicht.

Volgspot brengt iedere zondag op radio 2 een uur lang optredens (waren ooit twee uren) van bekende en minder bekende podiumartiesten. Gevolgd door het foyergesprek waarbij een uur lang met een culturele gast wordt gesproken, dergelijkelange gesprekken zijn tegenwoordig toch al een zeldzaamheid.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.