www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jongerentheaterdag 2006

Op zondag 12 februari van 12.30-22.00 uur vindt in Theater Zuidplein te Rotterdam de 36e editie van de Jongerentheaterdag plaats. Een dag vol humor, spektakel, hilarische en absurdistische acts én bijzondere muzikale optredens. Maar liefst 28 optredens voor slechts 13 euro.

De Jongerentheaterdag is bedoeld voor (theater- en muziek)programmeurs en medewerkers van jongerencentra, buurt- en clubhuizen, sociëteiten, theaters, scholen en andere podia die culturele programma’s (voor jongeren) organiseren. Maar de jongeren zelf én de wat ouderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Ook dit jaar heeft de Zwartekat-redactie het programma in een internet-jasje gegoten.
www.zwartekat.nl/jongerentheaterdag/

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.