www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kannibalen Kijken


Zoals we al eerder bericht hebben komt BNN naar verwachting eind februari met de stand-up-improvisatie-sketch-show De Kannibalen. Onder leiding van gelegenheidspresentator Patrick Lodiers bestormen zes artiesten het podium met een achtergrond van toneel tot cabaret, van film tot televisie. Artiesten én publiek bepalen het verloop van de avond, artiesten de grapdichtheid en het publiek het applaus.

Gisteren en vanavond kan je een sneakpreview krijgen in het Delfse Speakers alwaar onder anderen Dennis v/d Ven (regisseur schrijver), Jeroen van Konningsbrugge (dé citroën-dealer), Ilse Waringa (actrice /cabaretiere), Jim Speelmans (cabaretiere), Horace Cohen (Live-opgenomen, Froland), Tina de Bruin (actrice, Koppensnellers) en Kim Scheerder (actrice) meespelen.

Kaarten a 10 euro kunnen op de avond zelf aan de avondkassa van Speakers worden gekocht. Ook kun je gratis reserveren via info@speakers.nl of 015-2124446. Aanvang 21.00 uur.
www.speakers.nl
tip: Peggy; foto: www.speakers.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.