nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten CabareteSKE bekend

Na 5 voorronden in Eindhoven gingen Het gestolde vet, Matijn van Osch, Kømpøst, Ewout&Etienne en Peter Pannekoek als deelnemers van het 6e festival CabareteSKE aan de slag met cabaretier en trainer Patrick Hesdahl om aan hun finaleprogramma te werken. Daarbij was de workshop de laatste selectie om te komen tot de finale line-up.

De finalisten zijn nu bekend, het zijn:
-Kømpøst
-Peter Pannekoek
-Ewout&Etienne

Zij strijden op 5 juni in de stadsschouwburg Eindhoven naast de gouden kabouter om twee optredens met de winnaars van de vier grote festivals in Theater Zuidplein en Schouwburg Eindhoven. Daarnaast gaan alle finalisten gaan op tour langs zeven theaters in Brabant. Voor meer informatie:
www.skke.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.