nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Pannekoek wint Stand-up Comedy Concours


foto: Peter Pannekoek ontvangt juryprijs uit handen van juryvoorzitter Tom Sligting en ziet sterretjes; foto AKF

Zondagavond heeft Peter Pannekoek de juryprijs van het Stand-up Comedy Concours 2006 gewonnen. De publieksprijs ging naar Omar Ahaddaf.

Het concours werd voor de vierde keer georganiseerd door het Amsterdams Kleinkunst Festival. Van de meer dan 35 inschrijvingen bleven na vier voorrondes en een halve finale nog zes finalisten over: Michael van Peel (uit België), Jacob Spoelstra (uit Friesland), Victor Mastboom (uit Zeeland), Peter Pannekoek, Donald Olie (Amsterdam) en Omar Ahaddaf (Marokkaan en net 6 jaar in Nederland).

Over Pannekoek zei de jury: ‘De jury heeft het idee dat Peter groter wilt spelen dan hij is. Peter heeft wel lef, moed en mooie persoonlijke inzichten en durft persoonlijke onderwerpen aan.’ Over Ahaddaf: ‘De jury zou graag zien dat zijn grappen wat authentieker zijn. Omar is een hele goede performer die de zaal inpakt.’

Meer informatie:
www.amsterdams-kleinkunst-festival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon