nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wijzigingen Koppensnellers

Na een teleurstellend eerste seizoen keert Koppensnellers met Jack Spijkerman terug, maar worden er wel wijzigingen doorgevoerd. Het programma verhuist van de voorheen vaste zaterdagavond van Kopspijkers naar de zondag. Na vier afleveringen krijgt het programma zijn nieuwe definitieve plek op de vrijdagavond. Op zaterdag zijn voortaan de herhalingen te zien. Verder verdwijnen de tv-fragmenten aan het begin en wordt de wekelijkse parodie op het lied vervangen door een ander muzikaal item.

Het cabaret zit komend seizoen niet aan een bar of een tafel, maar krijgt elke week een andere setting. Dat klinkt ons vooral als gedoe in de oren. Fratsen, terwijl ze zich beter op de kwaliteit van het cabaret kunnen richten.

Vorig seizoen was Spijkerman ook mede-presentator van Cafe De Sport, maar dat programma keert niet meer terug.
tip: Paul

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.