nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wisseling van de wacht Koppensnellers

Bij een recente proefopname van Koppensnellers van het nieuwe seizoen werd bekend gemaakt dat een aantal vaste medewerders zoals Mike Bodde, Thomas van Luyn, Peter Heerschop en Viggo Waas komend seizoen niet terugkeren vanwege drukke werkzaamheden. Andere medewerkers als Alex Klaasen, Martine Sandifort, Patrick Stoof en Frank Lammers keren ook dit seizoen weer terug. Tevens werden de nieuwe namen aangekondigd die dit seizoen hun medewerking zullen gaan verlenen: Jaap Mulder, Richard Groenendijk, Karin Bruers, John Schleipen, Leo Alkemade en Roel Bloemen.
via

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon