nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond staat het eerste uur van Andermans Veren in het teken van Adele Bloemendaal. Zij ontving vandaag de Blijvend Applaus Prijs. In het tweede uur kijkt Kick van der Veer terug op de Kleinkunst Top 202 en draait hij onder meer de nummers die door tijdgebrek niet aan bod kwamen.
Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doet Mike Boddé het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch:
– Freek de Jonge is dit weekend begonnen aan de try-outs voor zijn verkiezingsconference. Na afloop van twee voorstellingen in Den Bosch vertelt hij hoe er op gereageerd is.
– Vanmiddag ontving Adele Bloemendaal in Amsterdam de ‘Blijvend Applaus Prijs’. Hans Dorrestijn, die veel voor haar geschreven heeft, vertelt wat zij aan zijn liedjes toevoegde
– Cabaretier Richard Groenendijk is één van de solisten van het theaterprogramma ‘Liedjes van Toon’ . Vanmiddag was in Sittard de voorpremière.
– In de rubriek ‘Uitgesproken’ de mening van een luisteraar over het programma ‘Dat kunnen alleen de hele groten’ van Jeroen van Merwijk.
– Machgiel Bakker van Fonos.nl duikt weer in het Nederlands Muziekarchief.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Tijdens Kickens Cabaret Weken bij ‘Kicken wordt wakker’ op Radio Veronica staat er één cabaretier centraal, waarbij ze dagelijks om 6.45 en 8.45 een fragment van één bepaalde cabaretier uitzenden en op vrijdag is de cabaretier in de studio, (tussen 8 en 9 uur) om te praten over zijn show. Komende week staat in het teken van Jeroen van Merwijk.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.