www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cannaerts wint Culture Comedy Award


vlnr: Steven Gabriels, Bart Cannaerts (geknield), Steven Stol, Rene van Meurs

De Culture Comedy Award is dit jaar gewonnen door Bart Cannaerts uit Antwerpen, daarmee de eerste Vlaamse winnaar van deze prijs.De publieksprijs ging naar Steven Stol uit Amsterdam. De andere finalisten waren Steven Gabriels (B) en Rene van Meurs. Alle vier de finalisten gaan op finalistentournee die start op 18 november in Tilburg.

De Culture Comedy Award noemt zich de meest prestigieuze stand-up comedy prijs van Nederland en België. De Award wil nieuwe comedy talenten de kans bieden zich in de kijker te spelen bij het grote publiek en zich te ontwikkelen als stand-up comedian.

Voor meer informatie:
www.culturecomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.