nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: Cameretten – 3e voorronde

Waar het geluid gisteren al wat rare tikken opleverde was het vandaag helemaal niet om naar huis te schrijven. Bij sommige acts hoorde je ieder zuchtje en ademhalen. Bovendien lag er vaak een soort irritante ruis overheen. Dat was vooral storend bij de rustige momenten. Presentator Richard Groenendijk was op dreef en dook weer het publiek in voor een praatje. Hilarisch voor nerds was dat tijdens een van de changementen het logo van Cameretten een powerpoint-presentatie bleek te zijn waar het menu van zichtbaar was. Eén van de opties was ‘Voorstelling beëindigen’. Maar dan zouden we het mooiste nog hebben gemist.
lees verder…
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.