nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Try-out podium: BIES

BIES is een nieuw try-out podium in Theater Bellevue te Amsterdam. De kleine zaal wordt één keer per maand omgebouwd tot een sfeervolle cabaretclub. De bar is tussen de optredens door geopend.

Bekende en nog onbekende cabaretiers, kleinkunstenaars, stand-uppers en muzikanten geven je een kijkje in hun keuken. Solisten, duo’s en groepen wisselen elkaar in hoog tempo af en verrassen met nieuw materiaal. U ziet drie optredens van ieder 25 minuten en een extra special act. De avonden worden geleid door een bekende presentator.

Aanstaande maandag 18 december bestaat de line-up uit o.a.: Daniël Arends (winnaar Cameretten jury- en publieksprijs), Dorien Haan, Jeroen Bouwhuis (winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival), Kees Prins en JP den Tex. De presentatie is in handen van Pieter Bouwman.

Voor meer informatie en data van volgende voorstellingen:
www.biesbiesbies.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.