www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s: Alle 50 kei-leuk

Diverse artiesten – Alle 50 kei-leuk

De dubbel-DVD ‘Alle 50 kei-leuk’ biedt voor elk wat wils met een verzameling fragmenten uit cabaret- en amusementsprogramma waarbij werd geput uit vier decenia VARA-archief. Van Tom Manders tot Hans Teeuwen. Van Kees van Kooten en Wim de Bie in Hadimassa tot Mike Boddé en Thomas van Luyn in de Mike en Thomas Show. De beeldkwaliteit gaat van acceptabel tot goed, al valt eens te meer op hoe flets de registraties van Harrie Jekkers destijds zijn opgenomen..
lees verder…

Categorie: DVD | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.