www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Oproep Festival CabareteSKE

Na een succesvolle tour met de finalisten van 2006 richt het ‘grootste festival onder de rivieren’ zijn blik op het nieuwe seizoen. Vanaf 11 februari starten de selectieronden. We zoeken serieuze kandidaten met een flinke dosis zelf-kritisch vermogen die het aandurven de strijd om de ‘gouden kabouter’ aan te gaan.

Wie zich onderdompelt in de warmte van cabarettempel grand-café Berlage maakt een kans op een plekje in een twee-daagse workshop en daarna een finale in het Parktheater van Eindhoven. Met als toetje wellicht de finalistentour van ca. 10 voorstellingen in theaters door heel Nederland.

Inschrijven via sandra@skke.nl of download het inschrijfformulier op:
www.skke.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.