www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond staat Andermans Veren in het teken van ‘Van alles wat’. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– de hele uitzending gevuld met platen en CD’s.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Vervolgens in het eerste uur van Volgspot live-optredens vanuit het Koningstheater in ’s Hertogenbosch met ‘De Open Dichtshow Deel 2’ door Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse en de Belgische formatie De Nieuwe Snaar met liedjes van haar nieuwe programma ‘Helden’. Na twaalven is in Volgspot Bis het mooiste uit het Volgspot archief met de Vliegende Panters (1995), Thé Lau en Dante Oei (1999) en Fay Lovsky (2002).
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.