nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

‘Zonder humor is geen leven mogelijk,’ stelt Vincent Bijlo in een aflevering van het programma Miniatuur. ‘Humor is de kachel van het bestaan, de centrale verwarming van de innerlijke spirituele mens.’ Bekende Nederlanders zoeken een plek uit, die voor hen bijzonder is en spreken daar over zichzelf en wat zij hebben met leven en geloof.
bekijk de uitzending

In Schepper & Co ging het over de relatie tussen geloof en humor in het Nederlandse cabaret. De gasten zijn: Ingrid Wender en Minou Bosua van het cabaretduo Bloeiende Maagden en Frank Verhallen, theaterdirecteur en cabaretcriticus.
bekijk de uitzending

In Zoekt en gij zult vinden gaat presentator Klaas Drupsteen op zoek naar antwoorden op geloofs- en levensvragen. Wekelijks laat hij zich voorlichten en verbazen. In het kader van de bijbel10daagse wordt in de uitzending van zondag 23 oktober 2005 de vraag aan de orde gesteld: hoe ver mag je gaan in het maken van grappen over bijbel en geloof? Aan het woord komen de dames van cabaretduo de Bloeiende Maagden en 3 heren van cabaretgroep Voorwaar.
bekijk de uitzending
Zoekt en gij zult vinden

Een aflevering van Heilig Vuur, een wekelijkse programma met nieuws en informatie uit kerk en samenleving, waarin verslag wordt gedaan van de bijeenkomst van domineeskinderen in de Amsterdamse Nieuwe Kerk, georganiseerd op initiatief van cabaretier en domineeskind Freek de Jonge.
bekijk de uitzending

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.