www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage aan Bert Klunder

Op 25 januari 2007 zou cabaretier-regisseur Bert Klunder in het Koningstheater in Den Bosch optreden met zijn programma ‘Wie en wat er allemaal deugt. Leuke dingen waar je overheen kijkt. Een vrolijke avond met Bert Klunder’. Maar in juni 2006 overleed deze vaste bespeler van het Koningstheater en gastdocent aan de Koningstheaterakademie. Een groot verlies voor de Nederlandse kleinkunst en een tragedie voor zijn naasten; Bert Klunder was pas 49 jaar. Het Koningstheater heeft als hommage de ‘Vrolijke avond MET Bert Klunder’ omgezet in ‘Een vrolijke avond VOOR Bert Klunder’. Deze heeft zondag 4 februari aanstaande plaats.

Onder meer Brigitte Kaandorp, Diederik van Vleuten, Hans Dorrestijn, Angela Groothuizen, Jeroen van Merwijk, Maarten van Roozendaal, Kees Torn en zijn echtgenote Mylou Frencken lezen voor uit het werk van Bert Klunder, zingen voor Bert Klunder en vertellen over Bert Klunder. Ook maakt het publiek kennis met onbekende beeld- en geluidsopnamen van Bert Klunder. De opbrengst van deze bijzondere avond komt ten goede aan Bert Klunders dochter Madelief.

Kaarten a 20 euro zijn te reserveren via de site van het Koningstheater:
www.koningstheater.nl
foto: Ben van Duin

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.