nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Op 30 januari was Wende Snijders te gast in het radioprogramma Kunststof. Sinds haar afstuderen aan de Kleinkunstacademie geeft ze een eigen draai aan het chanson-erfgoed van Brel en Piaf. Maar op haar nieuwe album La fille noyée is ook Nederlandstalig werk te vinden. En daar houdt haar zoektocht niet op want Wende is momenteel ook te zien in de multidisciplinaire muziektheatervoorstelling Het Verschil van Ruut Weissman.
download de uitzending

Op 13 december vorig jaar overleed de zanger, cabaretier en presentator Robert Long. Het radioprogramma Nachtvluchten herhaalde op 30 december een aflevering van De Grote Vraag, waarin Long te gast met het uitgangspunt ‘Stel dat God bestaat en je mag hem of haar één beslissende vraag stellen, wat vraag je dan?’
download de uitzending

Als je de afleveringen van ’t Schaep met de 5 pooten, met onder meer Marc-Marie Huijbregts nog een keer wilt bekijken, dan kan dat hier:
aflevering 1
aflevering 2
aflevering 3
aflevering 4
aflevering 5
aflevering 6
aflevering 7
aflevering 8

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.