www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 februari herhaalt het radioprogramma Nachtvluchten een aflevering van het amusements-programma Negen heit de klok. De maand februari wordt ook wel de ‘sprokkelmaand’ genoemd. In Negen heit de klok maakte men in 1949 liedjes en sketches rond dit thema met medewerking van Harry Bronk, Wam Heskes, Alexander Pola, Jan de Cler, Han König, Mela Soesman, Hans Zuring en het KRO amusementsorkest onder leiding van Klaas van Beeck. Radio 1, 02.00-03.00 uur.
De uitzending is nadien in mp3-formaat te downloaden.
beluister de uitzending
portal.omroep.nl/nachtvluchten

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.