nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Het thema van Andermans Veren staat vanavond in het teken van ‘De dood’. Ook hebben ze een primeur, want Jeroen van Merwijk komt zijn nieuwste cd Dat kunnen alleen de héle groten presenteren. Hij zal het eerste exemplaar tijdens de uitzending aanbieden aan Kick van der Veer. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Rob Urgert geeft samen met Bastiaan Geleijnse een ‘Spoedcursus Humor’.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een gesprek met de twee heren van ‘Geen Familie’; Jeroen Woe en Niels van der Laan. Twee veelbelovende nieuwe theatermakers die elkaar ontmoetten op de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. 24 februari gaat hun debuutvoorstelling ‘Ctrl+Alt+Del’ in premiere. Na twaalven in Volgspot Bis uit de archieven: optredens van o.a. Marijke Boon uit 1999.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.