nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van zingen. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Jacqueline Kerkhof heeft een nieuw theaterprogramma ‘Angsthaas’.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In de het eerste uur van Volgspot ontvangt presentator Hijlco Span in de foyer met Hanneke Drenth en Anne van Rijn: de Dames voor na Vieren. En in het tweede uur een greep uit het Volgspot archief met o.a. Renee van Bavel (2005). Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.