www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s: RKK 4?

Rooyackers Kamps & Kamps – Rooyackers Kamps & Kamps 4?

Rooyackers, Kamps & Kamps, bestaand uit Bor Rooyackers, Tim Kamps en Wart Kamps, hebben hun vierde theaterprogramma met weinig verbeelding ‘Rooyackers, Kamps & Kamps 4?’ genoemd. In vergelijking met de voorgaande programma’s maken ze nog steeds kwajongens-cabaret, maar doen dat op dergelijk briljante manier dat het leuk blijft. Tenminste, voor een deel van het publiek, want niet iedereen zal gecharmeerd zijn van deze opeenstapeling van flauwiteiten, kolder en geniale invallen.
lees verder…

Categorie: DVD | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.