www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

AKF brengt hommage aan Bos

Morgen brengt het Amsterdams Kleinkunst Festival een hommage aan Ruud Bos. Bos componeert al vijftig jaar melodieën voor Nederlandse films, musicals, tv-programma’s en individuele artiesten. Hij werkte voor Wim Sonneveld en Toon Hermans en schreef de muziek voor De Fabeltjeskrant, Pietje Bell, Zeg ‘ns AAA en Dagboek van een Herdershond.

Aan de hommage werken mee Willeke Alberti, Marnix Kappers, Lucie de Lange, Rob van de Meeberg, Tony Neef en Ivo de Wijs. De muzikale leiding van het programma in De Meervaart te Amsterdam is in handen van Martin van Dijk.
www.amsterdams-kleinkunst-festival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.