nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Camuz Kleinkunstfestival

De deelnemers van het Camuz Kleinkunstfestival zijn bekend. Coen Jutte, Max v.d. Burg, Asman, Boskoe, De Norman, Erris van Ginkel, Jasper van Kuijk, Patrick Spekman, Sanne Slotemaker en Annemarie Brijder strijden voor een plaats in de finale.

In zeven voorrondes bestreden per keer 5 deelnemers elkaar en na de laatste voorronde deze week maakte de jury het deelnemersveld bekend. De halve finales zijn op 1 en 2 juni 2007. De finale is op 7 juni 2007. De winnaar ontvangt 1500 euro en de favoriet van het publiek krijgt de publieksprijs.

Voor meer info:
www.camuz.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.