www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

In de aanloop naar de nieuwste editie van Lowlands heeft het festival een vierwekelijkse Llowcast, een podcast met muziek, nieuwtjes en andere Lowlands voorpret. In de eerste aflevering is o.a. Jan Jaap van der Wal te horen over zijn Lowlands ervaring.
download de aflevering
meer over de podcast

Wil jij mijn persoonlijkheidsprijs zien? Voor de site van de Nieuwe Revu maakt Diana van der Sluis maandelijks leuke filmpjes met cabaretiers over hun eerste keer. Of eigenlijk over hun eerste keren. De eerste keer op het podium, de eerste keer beloond met een prijs, de eerste keer op de voorpagina van Die Welt..
Nathalie Baartman
Geen Familie

FaceCulture sprak met Comedytrain-leden Daniel Arends, Marc Scheepmaker, Steef Cuijpers en Sander van Opzeeland naar aanleiding van de serie ‘Comedytrain presenteert..’ waarvan deze week de DVD verscheen.
bekijk de interviews

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.