www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vrijmarkt Comedyshow

Op 29 april organiseert de Comedy Explosion de eerste ‘Vrijmarkt Comedyshow’ in het Comedy Theater in Amsterdam. Comedians van de Comedy Explosion leggen vanaf 19.00 uur de matjes neer en trachten op komische wijze hun spullen te verkopen.

Tijdens de ‘mini comedy vrijmarkt’ kan het publiek zich oriënteren en bezinnen op de mooiste en lelijkste spullen onder het genot van een drankje. Aansluitend kunnen deze spullen ’s avonds gekocht worden tijdens de speciale ‘vrijmarkt Comedyshow’ in het Comedy Theater. Wilko Terwijn sluit deze avond geheel in stijl af met een set gewijd aan het Koningshuis.
www.comedytheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.