nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames tv-pilot Amhali

De Zwartekat-redactie was vandaag aanwezig bij de opname van de pilot van Najib in Neverland (werktitel), een tv-programma waarin Najib Amhali de grenzen op zoekt van het onderwerp waar het die week om draait. Gesprekken in de studio worden afgewisseld door opgenomen interviews en sketches. Aan het programma werken ook Peter Heerschop en Viggo Waas mee. Zij waren vandaag ook aanwezig, maar met name vooraf en uiteindelijk ook in de opgenomen filmpjes (die helaas niet werden getoond).

Het onderwerp van de pilot was ‘Zorg’ en na een korte introductie vroeg Amhali drie dames die werkzaam zijn in de zorg om op het podium te komen. Amhali is een enthousiaste presentator, maar er moet nog wel wat aan het programma gebeuren voor dit kan worden uitgezonden.


Opnames in de foyer – Heerschop en Waas als secondanten, geheel links Han Römer


Opnames in de foyer – through the viewer


Opnames in de foyer – Heerschop en Waas kijken mee


Het decor van ‘Najib in Neverland’
foto’s: Zwartekat.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.