www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maassens prijzenfestival, soort van

Theo Maassen verzamelt niet alleen theaterprijzen, maar ook voetbalprijzen van PSV. Dat bleek gisteren toen hij een plaquette van de Super Cup uit een tas haalde tijdens een uitzending van Studio Voetbal.

Theo Maassen was te gast in het programma, omdat Jaap Stam niet kon. Zes jaar geleden had Maassen in hetzelfde programma een tas bij zich. Ze hadden namelijk aan hem gevraagd om een sportaandenken mee te nemen. En tot ieders verbazing bleek in die tas de vermiste Uefa cup van PSV te zitten.

Tijdens de uitzending had Maassen opnieuw een tas bij zich. Jack van Gelder maakte nog een flauwe grap dat daarin waarschijnlijk weer een beker zou zitten. En inderdaad. Een aantal jaar geleden waren Hans Teeuwen en Theo Maassen voor de gein het PSV stadion binnengeslopen en hebben daar een plaquette van de Super Cup gestolen. PSV verloor in 1988 de finale tegen KV Mechelen.

Tot Maassens grote verbazing is de plaquette nooit als vermist opgegeven. Hij beloofde hem aan Berry van Aerle terug te geven. Mogelijk is een inventarisatie van de prijzenkast en een daaropvolgende huiszoeking wel een idee..
bekijk de uitzending (vanaf 45:30 minuten)
Maassen in 2001 in Studio Voetbal
tips: Kevin, Paul

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.