nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onderscheiding Mini & Maxi

Burgemeester Wim Deetman van Den Haag heeft zaterdag de Haagse Stadspenning overhandigd aan Karel de Rooij en Peter de Jong ofwel Mini & Maxi. Zij kregen de Stadspenning ter gelegenheid van de viering van hun 40-jarig theaterjubileum.

Die viering ging zaterdag in de Koninklijke Schouwburg gepaard met de opening van een tentoonstelling over het tweetal. Het duo trad zeer regelmatig in dit theater op. Ruim 35 jaar hadden ze in binnen- en buitenland succes als het muzikale clownsduo Mini & Maxi.

Deetman stak ook de lof over het project Stadgenoten Genieten, waarin ze autochtonen met andere Hagenaars naar het theater laten komen, om zowel elkaar als het Nederlandse culturele aanbod te leren kennen.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.