www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Lewis Black

Goed nieuws! De Amerikaanse comedian Lewis Black komt aanstaande zaterdag 5 mei voor een eenmalig optreden terug naar Amsterdam. Hij zal een eenmalig optreden verzorgen in het Comedytheater in Amsterdam. Reden genoeg voor een Lewis Black-special in het kader van Zwartekat International.

Naast de nodige informatie over Black hebben we flink wat fragmenten verzameld, met o.a. drie complete shows: Comedy Central Presents (2002), Black on Broadway (2004) en Red, White and Screwed (2006).

Naast Black zal ook de Amerikaanse comedian John Bowman te zien zijn in het kleine theater in De Nes. Kaarten a 22 euro zijn online te koop via de site van het Comedy Theater en via de avondkassa tel 020-4222777.
bekijk de special
www.comedytheater.nl
www.lewisblack.net

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.