nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Stuff Happens in Carre

Op 6 en 7 mei zal er in Koninklijk Theater Carré een voorstelling te zien zijn over de aanloop van de oorlog in Irak. De Stuff Happens is geschreven door Sir David Hare en vertaald door Carel Alphenaar en Pieter Hilhorst. In Engeland heeft dit overweldigende kritieken gekregen en is exclusief te zien is in Koninklijk Theater Carré. Tal van bekende acteurs en cabaretiers zullen gestalte geven aan de politieke kopstukken uit de Amerikaanse, Engelse en Franse regering.

Naast Victor Low (als Tony Blair), Sonja Barend en Jaap Spijkers ( als George W. Bush) zullen ook Denise Jannah, Gijs de Lange, Huub van der Lubbe, Javier Guzman, Joep Onderlinden, Kees Hulst, Mark Rietman, Nilgun Yerli, Paul de Munnik, Theo Fransz, Vincent Croiset en vele andere aan deze voorstelling meewerken.

Kaarten zijn te bestellen via de site van Carre, De Carrélijn 0900-2525255 (40 cpm) en AUB 0900-0191 (40 cpm).
Voor meer informatie:
www.theatercarre.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.