nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Merijn Scholten wint ASCF


Merijn Scholten heeft gisteren zowel de jury- als de publieksprijs van het 14e Amsterdams Studenten Cabaret Festival gewonnen. In een uitverkocht Theater De Rode Hoed versloeg hij de andere deelnemers Rutger Lemm en Tom & Faust.

Frappant was dat Scholten via een wildcard in de finale belandde nadat hij in de eerste halve finale nog verloor van Lemm. De jury betitelde Scholten als ‘integer’ en ‘een goede verteller’. Vanaf de eerste seconde legde hij contact met de zaal en mede dankzij zijn originaliteit nam hij het publiek mee in een reis door zijn wereld. ‘Merijn Scholten stak er deze avond met kop en schouders bovenuit’, aldus de jury.
www.ascf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.