nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Dave Chappelle

Vandaag in Zwartekat International: Dave Chappelle, stand-up comedian en acteur. Hij is misschien wel het meest bekend van zijn Chappelle’s Show, een sketchshow rondom Chappelle. De show werd uitgezonden tussen 2003 en 2006 op het station Comedy Central, maar werd na drie afleveringen in het derde seizoen stopgezet, omdat Chappelle opstapte en daarmee een miljoenendeal opgaf.

In Nederland werd Chappelle’s Show (Seizoen 1 en 2) uitgezonden op The Box voordat het Comedy Central werd. Het derde Seizoen (The Lost Episodes) is in Nederland nog niet uitgezonden. Om het wachten te verzachten hebben we nu de tv-special ‘For What Its Worth’ die Chappelle in 2004 voor Showtime maakte.
bekijk de video
Zwartekat International

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.