www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Teeuwen en Visser bij 28 jaar Vredenburg

Op 17 juni zal Vredenburg 28 jaar het Muziekcentrum verlaten. Op donderdag 7 juni brengen diverse artiesten met ‘Breaking down the walls’ een ode aan 28 jaar Vredenburg. Geen afscheidsconcert dus, maar een lofzang aan de glorieuze periode die achter én voor hen ligt.

Tijdens deze feestelijke manifestatie wordt teruggekeken op de afgelopen 28 jaar, maar tegelijkertijd is de blik vooral ook gericht op de toekomst. Met uiteenlopende optredens van o.a. Hans Teeuwen, Joop Visser met Jessica van Noord, Ellen ten Damme en Michiel Borstlap. De sfeer wordt waarschijnlijk beetje Duits, beetje broeierig, vaudeville en met een rotsvast vertrouwen in een glorieuze toekomst.

Er zijn verder optredens van Kopersextet Radio Filharmonisch Orkest, Ingmar Heytze, Jeronimo Maya & Leo Maya, pianisten Martyn van den Hoek en Jean Dubé, Al Galidi, Gé Reinders & Southern Brass, Ronald Giphart, Roosbeef en de Nederlandse Bachvereniging. Na afloop van het concert in de grote zaal is er een Retro Deluxe afterparty in de kleine zaal.

Kaarten a 28 euro (15 euro bij abonnement) zijn bestelbaar via de site van Vredenburg of via tel 030-2314544.
meer informatie
tip: Erik

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.