nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jutte wint Camuz kleinkunstfestival

Zaterdag 9 juni heeft Coen Jutte de juryprijs gewonnen van het Rabo Camuz Kleinkunstfestival 2007. De publieksprijs ging naar Max van den Burg. De derde finalist, Erris van Ginkel, ging met lege handen naar huis.

De jury, onder leiding van Henrike van Engelenburg, bekeek Jutte extra kritisch, omdat ‘Coen toch al heel wat jaren in het professionele circuit meedraait’. Desondanks waardeerde de jury zijn optreden om zijn originaliteit, prettige podiumprésence en zijn vermogen om de voorstelling actueel te maken. Vooral zijn nummer ‘Nuchter-Man’ viel bijzonder goed bij de jury. Het gastoptreden werd verzorgd door Kees Torn.
foto: Rogier Helwig

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.